fotografen Merksem | Esmeralda Wijangco freelance videografe

Fotograaf Merksem - Esmeralda Wijangco freelance videografe

Esmeralda Wijangco is een Travel Content Creator voor jouw event, incentive, teambuilding, groepsreis en/ of travel business trip.

Als een échte run and gunner en digitale duizendpoot legt zij aftermovies, reels, FPV droneshots vast als geen ander. Met kleur- en invloedrijke beelden boost zij al jouw social mediakanalen.

Genieten van jullie event, incentive, teambuilding en/ of travel dat is het enigste wat je moet doen op die dag. Esmeralda ontzorgt jouw bedrijf op vlak van content creatie tijdens jullie reis, zodat jullie jezelf kunnen focussen op de core-business van die trip. Met de juiste kennis van zaken en creativiteit wordt jouw bedrijf op een unieke manier in beeld gebracht. Dynamische cinematische shots gecombineerd met dronebeelden om de volledige story aan te vullen.

Initiatief nemen en nieuwe inzichten verwerven produceren haar drijfveer. Met een stevige achtergrond in marketing en social media heeft ze rijke ervaring opgebouwd op vlak van neuromarketing. Dit vormt haar beelddenken in een heel ander dimensie.

Esmeralda Wijangco freelance videografe

Vakgebieden: cameraman, fotograaf

Esmeralda Wijangco freelance videografe contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Esmeralda Wijangco freelance videografe. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.