fotografen Roeselare | Fotografie Maarten Devoldere
fotografen Roeselare | Fotografie Maarten Devoldere
fotografen Roeselare | Fotografie Maarten Devoldere
fotografen Roeselare | Fotografie Maarten Devoldere

Fotograaf Roeselare - Fotografie Maarten Devoldere

'Toeval leg je niet toevallig vast' is niet voor niets de baseline die zijn fotografie het beste omschrijft. Steeds op zoek naar het goeie moment en via een persoonlijke aanpak probeert Maarten het beste uit de klant, zichzelf én zijn foto te halen. Waar klassieke fotografen graag regisseren probeert Maarten zoveel mogelijk te registreren. Het juiste en spontane moment verkrijg je door te observeren en op het het juiste moment op de juiste plaats te zijn.

Bij Maarten Devoldere kan je terecht voor allerhande reportages, zoals voor je huwelijk, je bedrijf of freelance-werk, maar ook voor mooie portretfoto's op locatie. Ben je op zoek naar een mooie kunstfoto, neem dan zeker een kijkje onder zijn vrije werk. Maarten deelt echter graag zijn kennis en uniek is dan ook het aanbod van (één of meerdere) privélessen of workshops.

Met een voorliefde voor zwart-wit maar met een hart voor kleurenfoto's slaagt Maarten erin jezelf, je familie, je huwelijksdag, je bedrijf... optimaal in beeld te brengen.

Fotografie Maarten Devoldere

Vakgebieden: fotograaf

Fotografie Maarten Devoldere contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Fotografie Maarten Devoldere. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.