Fotografen

Fotograaf Antwerpen - Koen Wouters Fotoshop

Ik ben Koen Wouters, een jonge fotograaf uit Kapellen in het Noorden van Antwerpen, die gebeten is door de schoonheid van het beeld. Steeds op zoek naar de 'echte' mens en het mooie van eenvoudige voorwerpen heb ik mij laten verleiden tot een opleiding fotografie te Antwerpen. Tijdens deze opleiding kon ik enkele prijzen in de wacht slepen.

Door mijn fotowerk wil ik u laten kennismaken met schoonheid, pakkende en verleidelijke momenten, een droomwereld waarin we allemaal graag willen onderduiken.

Ik heb een jong, modern en actief bedrijf waarmee ik de wensen van de klant op een optimale manier probeer te verwezenlijken. Ik richt me vooral op reportages voor huwelijken, communie, jubileum en andere feestelijkheden, fotografie voor industrie en reclame, studio- en portretfotografie.

 

Koen Wouters Fotoshop

Vakgebieden: fotograaf

Koen Wouters Fotoshop contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Koen Wouters Fotoshop. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.