fotografen Oostakker | Pictures by M.E.
fotografen Oostakker | Pictures by M.E.
fotografen Oostakker | Pictures by M.E.
fotografen Oostakker | Pictures by M.E.
fotografen Oostakker | Pictures by M.E.

Fotograaf Oostakker - Pictures by M.E.

Met Pictures by M.E. wil ik jou helpen om herinneringen vast te leggen. Als fotograaf voor mens en dier hecht ik waarde aan mooie portretten voor iedereen. Vaak beseffen we pas wat de waarde van een foto is als het te laat is. Dat ene mooie portret van een geliefd huisdier of een gekoesterd moment kan jaren later nog steeds een glimlach op je gezicht toveren.

Door mijn ervaring met huisdieren is een sessie mogelijk met elke hond, paard, kat... Elk dier vergt een specifieke aanpak en net als met kinderfotografie is geduld en rust zeer belangrijk. Ik neem dan ook graag mijn tijd voor een sessie, ga samen met jullie op pad langs mooie plekjes terwijl we rustig praten en genieten van de omgeving. Samen met jou kies ik een locatie die past bij de gewenste beelden en de modellen. Je krijgt daarom steeds een formulier waarmee ik alvast de belangrijkste details bevraag. Indien nodig of gewenst doen we ook nog een telefonische intake. Op deze manier is het voor iedereen aangenaam werken.

Wist je trouwens dat honden helemaal niet los hoeven te kunnen voor een portret zonder lijn of halsband? Ik heb verschillende fijne bandjes en lijnen die achteraf kunnen weggewerkt worden indien de hond niet los kan. Voor paarden kan gewerkt worden met een touwhalster en halstertouw hoewel een mooi hoofdstel uiteraard ook altijd een optie is. Safety first!

Heb je twijfels contacteer mij dan zeker en we vinden samen ongetwijfeld een oplossing. Hoewel mijn passie vooral bij honden fotografie ligt maak ik ook met veel plezier tijd voor familie sessies, communie portretten of fotografie van andere huisdieren. In mijn portfolio vind je een greep uit voorbije sessies waarin de verschillende aspecten van mijn zaak aan bod komen.

Neem ook zeker een kijkje op mijn blog waar ik regelmatig tips zal plaatsen om zelf beter foto's van je hond te maken. Ook deel ik mijn ervaringen rond het opstarten van mijn zaak en tijdens sessies.

Pictures by M.E.

Vakgebieden: fotograaf

Pictures by M.E. contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Pictures by M.E.. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.