fotografen Oud-Heverlee | Uschi Claes

Fotograaf Oud-Heverlee - Uschi Claes

  Over Uschi: Fotograaf & grafisch vormgever

  Ik hou van licht, natuurlijk licht in het bijzonder. Meer bepaald licht dat ergens op valt en zorgt voor een spel aan structuur, schaduw, grafiek en lijnen. Ik hou van spontane foto's, de interactie tussen mensen, speelse en toevallige momenten. Het zijn die onverwachte momenten die tot de beste momenten en eerlijkste portretten leiden. Uiteindelijk vormen deze beelden de mooiste herinneringen en een leidraad doorheen mijn fotoreeksen.

  Mijn liefde voor licht en grafiek steek ik graag in mijn grafisch werk. Less is more. Ik ga graag op zoek naar een diepere betekenis bij het maken van een geboortekaartje of een trouwuitnodiging. Hetzelfde voor een logo en huisstijl. Ik luister graag naar de diepere betekenis en jouw persoonlijk verhaal.

  Zondagen zijn mijn lievelingsdagen, niks moet en alles kan. Ik hou ervan om vroeg op te staan, een gezonde wandeling te maken. Aan te schuiven aan mijn lievelingsbakker in de stad en te zorgen voor een uitgebreide brunch voor vrienden en/of familie. Of om richting Tongeren te rijden en te gaan snuisteren op de antiekmarkt. Op zaterdag kan je me vaak vinden met een boek in Barboek, een van mijn favoriete boekenwinkels. Ik hou ervan om naar mensen te kijken en het liefst van al zou ik dit allemaal willen vastleggen.

  Muziek zorgt ervoor dat ik kan wegdromen, ik loop vaak met mijn hoofdtelefoon rond. Ik ben een kameleon op vlak van muziek. Ik vertoef ook vaak in het Depot van Leuven, hier werk ik als vrijwilliger aan de inkom, de jetons of ik maak foto's van de muzikanten.

  Interesses

  Grafisch ontwerp, typografie, fotografie, webdesign, literatuur, muziek, dans

  Technische kennis
  • InDesign · Illustrator · Photoshop · Dreamweaver · Sublime Text
  • HTML & CSS · Interface Lab · Drupal · Theming · PHP · Flash (basis)
  • Publiceren met iPad
  • Typografie & Lay–out · Grafische Vormgeving · Voertuigbelettering · Signing
  • Analoge & Digitale fotografie: Canon · Hasselblad · Phase One · TC
  • Lightroom 3 · Capture One Pro · Phase One
  • WIX website op maat
  Architectuur

  Graag kom ik jullie woning in beeld brengen voor eigen gebruik of als jullie de woning willen verhuren/verkopen. Ik zorg voor kwaliteitsvolle beelden die jullie online kunnen zetten. Ik werk ook samen met architecten. Naast afgewerkte woningen/appartementen fotografeer ik ook projecten van begin tot eind om de evolutie in beeld te brengen.
  Ik fotografeer zowel interieurs als exterieurs. Ik werk het liefste met natuurlijk licht. 
  Als eindwerk heb ik art nouveau interieurs gefotografeerd in en rond Brussel met een grootformaatcamera. Deze foto's zijn op aanvraag beschikbaar. 

  Prijs op maat, offerte aan te vragen. Ik werk met uurprijzen of prijs per project.

  Reportage Evenementen

  Een fotoreportage voor de stad, een opening, een lezing, een opendeurdag, een openluchtfestival, een receptie, een reportage voor een brochure, fotoshoot voor een kledingsmerk, fotoreportage voor een thesis, reportage voor een boek en/of cover, een muziekoptreden, een burgerlijke trouwreportage, een trouwreportage,...
  Graag zorg ik ook voor het grafisch werk: een uitnodiging, flyer, brochure,...

  Prijs op maat, offerte aan te vragen. Ik werk met uurprijzen en prijs per project.

  Klanten: Anders bouwen, Archiplan, Devroye bvba, Creactiv, Hagkobe bvba, Handelen vzw, Improvisio & Kalamos i.o.v. Creactiv, Kathy Vincke, Kunst-stukjes, Mais il est où le soleil?, Nuances Home Decoration, Shannon, Stad Leuven, Thau, Uitgeverij Davidsfonds, Universiteit Gent, Veen Bosch & Keuning uitgeversgroep BV, Victor Hunt, VZW Beroepsvereniging sociaal werkers ziekenhuizen, vzw Leuvenement, We are digital,...

  Prijzen zijn exclusief BTW


Uschi Claes

Vakgebieden: fotograaf

Uschi Claes contacteren


max. 400 resterende tekens


DISCLAIMER: Om ongewenste e-mail te vermijden worden berichten gescreend alvorens ze worden doorgestuurd naar Uschi Claes. Commeriële berichten worden NIET doorgestuurd. Klik hier voor meer informatie.